Sienibolognese

Sienibolognese 400-500 g Innalanmäentilan jauhelihaa 1 sipuli 3 valkosipulin kynttä 2 pientä porkkanaa 2-3 rkl punaviinietikkaa loraus balsamicoa reilu 1 rkl tomaattipyreetä 1 tlk tomaattimurskaa 1-2 tl sokeria reilu 3 dl lihalientä tai vettä iso kourallinen...

Pihviä kolmella tapaa

Pihviä kolmella tapaa  Sous vide -tekniikka: Leikkaa liha n. 2-3cm paksuiksi pihveiksi ja laita vakuumipusseihin, siten että pihvit eivät ole päällekäin. Vakumoi pussit ja lämmitä vesi Sous Videellä 55-asteiseksi (medium) ja laita vakuumipussit kokonaan veteen....

Currywurst

Currywurst ja ranskalaiset Currywurst-kastikkeen resepti perustuu perinteiseen berliiniläiseen Herta Heuwerin reseptiin vuodelta 1949. Tähän sopii parhaiten Innalanmäen tilan bratwurst, mutta myös muut makkarat sopivat loistavasti! Currywurst: 1 pkt Innalanmäen Tilan...

Smörrebröd

Smörrebröd: 8 siivua vuokaleipää 2-3 suolakurkkua 3-4 keitettyä kananmunaa (kova tai puolikova) 0,5-1kg Innalanmäen ylämaannaudan sisäpaistia tai paahtopaistia 1 ruukku romainesalaattia kirsikkatomaatteja ruohosipulia Pikkelöity punasipuli: 2-4 punasipulia 1 dl...

Ragu

Ragu 1 kg Innalanmäen ylämaannaudan etuselkää tai niskaa 1 pkt pekonia 4 valkosipulin kynttä 2 isohkoa sipulia 2 varsisellerin vartta 3 porkkanaa 3-4 dl punaviiniä tai 3-4 rkl punaviinietikkaa 2 tlk tomaattimurskaa 4 rkl tomaattipyrettä 1 l lihalientä (tai vettä +...